Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-04@03:01:35 GMT

تحول جهان مد با اقتصاد اشتراکی

تاریخ انتشار: ۲۲ آذر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۹۴۲۵۲۷

اجاره لباس به جای خرید

به گفته بنیان‌گذاران از سپتامبر امسال که اپلیکیشن iOSشان را فعال کرده‌اند تاکنون سه گروه اصلی در بین کاربران تولری شناسایی شده است. یک گروه کسانی هستند که مرتبا علاقه به خرید سریع لباس با قیمت معقول دارند. گروس می‌گوید: «ما می‌خواهیم این گروه به جای خرید یک دامن ۴۰ دلاری از Zara یک دامن با برند Fendi را با همین قیمت از یک کاربر دیگر تولری اجاره کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» دیانا گایس یک برنامه‌ریز مالی اهل شیکاگو به وال‌استریت ژورنال می‌گوید از تولری واقعا سپاسگزار است چون دسترسی او به اقلام لوکس را فراهم کرده است. خود او اخیرا یک کیف با برند Chanel را از طریق این اپلیکیشن از یک عضو دیگر برای مدت یک هفته اجاره کرده است. او با این کیف در سه میهمانی شرکت کرده است.او از سال ۲۰۱۶ و از هنگام شروع این اپلیکیشن به عضویت آن در آمده و حالا حتی تحلیل کرده که طی سال ۲۰۱۷ لباس‌هایی که او اجاره کرده باعث شده که ۳۶۰۰ دلار در یک سال صرفه‌جویی کند.

درآمدزایی با اجاره برندهای لباس لوکس

یک گروه دیگر از مشتریان اصلی اپلیکیشن تولری عاشقان برندهای لوکس هستند. آنها یک لباس برند گران‌قیمت را می‌خرند و پس از چند بار استفاده آن را برای اجاره به دیگر اعضای این اپلیکیشن می‌سپارند. به این ترتیب آنها به این پلت‌فرم به‌عنوان محلی برای بازگشت پولشان نگاه می‌کنند. نوع نگاه آنها به این پلت‌فرم شبیه کسانی است که خانه‌ای را می‌خرند و از طریق Airbnb و زمانی که خانه نیستند آن را اجاره می‌دهند تا پول در بیاورند. اما گروه سومی هم از این اپلیکیشن استفاده می‌کنند که بین دو گروه قبلی هستند. کسانی که هم لباس اجاره می‌کنند و هم اجاره می‌دهند. خود بنیان‌گذاران تولری می‌گویند آنها جزو این دسته‌اند. اسمیت در گفت‌وگو با وال‌استریت ژورنال به دامن ابریشمی که پوشیده اشاره می‌کند و می‌گوید: «این را تازه خریده‌ام و مدت‌ها دنبالش بودم اما خودم را می‌شناسم. بعد از پنج بار پوشیدن از آن خسته می‌شوم. حالا شاید شخص دیگری بتواند از آن استفاده کند.» او چند هفته قبل یک لباس شب ژیوانشی و چند قطعه دیگر را در اپلیکیشن خودش برای اجاره گذاشت و در توضیح آن نوشت: «این لباس زیبا و کاملا نو است، دو هفته قبل آن را خریده‌ام و دیگر نمی‌خواهم آن را بپوشم.» گروس می‌گوید نقش شبکه‌های اجتماعی در این زمینه بسیار مهم است. او معتقد است: «اگر کاربری قبلا عکسی از یک لباسش در اینستاگرام گذاشته باشد دیگر مایل نیست آن را بپوشد.»

مصاحبه قبل از عضویت

در کنار عرضه لباس‌های برند گران‌قیمت با اجاره ارزان به کاربران و به اصطلاح مارکتینگ این لباس‌ها دو بنیان‌گذار این اپلیکیشن اشتراک لباس هم اکنون جمعی از علاقه‌مندان به لباس و فستیوالی از لباس‌‌های تعویضی را درست کرده‌اند. آنها اخیرا یک میهمانی ناهار در نیویورک برگزار کردند و برخی از اعضا را به آن دعوت کرده بودند. در آنجا اعضا با یکدیگر آشنا شدند. اسمیت می‌گوید: «این برای مردم ابتدا عجیب است که مثلا تصور کنند غریبه‌‌‌ها قرار است لباس‌هایشان را بپوشند اما وقتی افرادی را که عضو این اپلیکیشن هستند می‌بینند متوجه می‌شوند آنها غریبه نیستند، آنها کسانی مثل خود او هستند. برای تجربه بهتر کاربران در این اپلیکیشن ابتدا با آنها از طریق فیس‌تایم یک مصاحبه ‌صورت می‌گیرد و از آنها مثلا پرسیده می‌شود از کجا با تولری آشنا شده‌اند، چه انتظاری از آن دارند و سوال‌هایی حتی مثل لباس رویایی‌شان چیست.»

اسمیت می‌گوید:«اگر کسی پاسخ بدهد J.Crew (یک خرده فروش لباس با برندهای مختلف) احتمالا به کاربر می‌گوییم اپلیکیشن ما مناسب او نیست». همچون Airbnb در تولری نیز امتیازدادن کاربران نقش مهمی در کیفیت اجتماع کاربری ایجاد می‌‌کند. کاربران همچنین می‌توانند از طریق این اپ به یکدیگر پیغام بدهند و در مورد اندازه و استایل لباس سوال بپرسند. خشکشویی وظیفه صاحب لباس است و در صورتی که لباس توسط اجاره‌کننده صدمه ببیند اجاره‌دهنده می‌تواند هزینه آن را از او بگیرد. (۷۶درصد قیمت لباس نو علاوه بر هزینه تعمیر آن). بنیان‌گذاران تولری می‌گویند تا به حال چنین موردی پیش نیامده است. هرچند کاربران مسوول ارسال اقلام به یکدیگر هستند اما گروس و اسمیت می‌گویند آنها تحویل لباس‌ها را در پشت صحنهمانیتور می‌کنند تا مطمئن شوند این مراحل انجام شده باشد.

لباس تازه بر تن صنعتی قدیمی

اقتصاد اشتراکی در حال تغییر ماهیت مفاهیمی سنتی چون مالکیت است با این حال اختراع جدیدی رخ نداده است. بنیان‌گذاران تولری می‌گویند: « زنان از زمانی که ما پنج سالمان بود هم چنین کاری – قرض کردن لباس – را انجام می‌دادند. آنها به سراغ دوستانشان می‌رفتند و برای یک میهمانی لباسی را از کمد او به عاریت می‌گرفتند. حالا چرا این را به تعداد زیادتری از زنان تعمیم ندهیم؟ »اجاره لباس چیز جدیدی در آمریکا نیست. سال‌هاست سرویس‌های اجاره لباس در این کشور فعال است. این سرویس‌ها لباس را از برندها می‌گیرند و به مردم اجاره می‌دهند. بنیان‌گذاران تولری می‌گویند آنها همین الان هم عضو بعضی از آنها هستند. آنها اما مدل اجاره لباس را تغییر داده‌اند. یکی از قدیمی‌ترین این سرویس‌ها Rent the Runway است. اسمیت می‌گوید: آنها شما را وسط انبوهی از لباس‌ها و برندها رها می‌کنند.

شرکت Rent the Runway بیش از ۴۵۰برند را پوشش می‌دهد در حالی که تولری ۲۹۰ برند را تحت قرارداد دارد. به گفته بنیان‌گذاران تولری برخی از بهترین دیزاینرها از رقیق شدن برندها در یک سرویس نگران می‌شوند چراکه دیگر محصولات آنها در سیستمی مثل Rent the Runway فیچر نمی‌شود. در حالی که در Rent the Runway تنها آیتمی که از برند گوچی وجود دارد عینک دودی است در تولری انواع و اقسام شلوار و لباس‌های مختلف این برند دیده می‌شود. اقتصاد اشتراکی ممکن است در آینده باعث کاهش مصرف‌گرایی شود در جایی که بازار با محصولات کمتری تغذیه شود.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۴۲۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا جنیفر انیستون در تیک تاک حساب کاربری ندارد؟

ایتنا - جنیفر آنیستون بازیگر مشهور آمریکایی دلایل عدم تمایل خود به ایجاد حساب کاربری در اپلیکیشن محبوب تیک تاک را توضیح داد.
جنیفر آنیستون بازیگر مشهور آمریکایی دلایل عدم تمایل خود به ایجاد حساب کاربری در اپلیکیشن محبوب تیک تاک را توضیح داد.

به گزارش ایتنا، اظهارات انیستون به Page Six در زمانی بیان شد که تعداد کاربران تیک‌تاک به بیش از 1.5 میلیارد نفر رسیده بود و این اپلیکیشن در مناطق آسیایی و غربی به ویژه در ایالات متحده به محبوبیت فوق‌العاده ای دست یافته بود.

جنیفر آنیستون گفت که نمی‌خواهد در چالش‌های ترند شده در "تیک تاک" افراط کند و خاطرنشان کرد که زندگی او و دیگران را نابود می‌کند.

بازیگر سریال "دوستان" هشدار داد که استفاده از رسانه‌های اجتماعی می‌تواند بر سلامت روان تأثیر بگذارد.

قابل ذکر است که جنیفر آنیستون در سال 2019 مدت‌ها بعد از پیوستن اغلب ستاره‌های هالیوود به معروف‌ترین اپلیکیشن اشتراک گذاری عکس، به پلتفرم اینستاگرام پیوست.

دیگر خبرها

  • جزئیات هوش مصنوعی آیفون لو رفت!
  • پراکنده شده ۳۲ کاندیدای تهران در پنج لیست انتخاباتی /کاندیدا‌های اشتراکی شانا و اُمنا چه کسانی هستند؟ +جدول
  • پراکنده شده ۳۲ کاندیدای تهران در پنج لیست انتخاباتی /کاندیداهای اشتراکی شانا و اُمنا چه کسانی هستند؟ +جدول
  • چرا جنیفر انیستون در تیک تاک حساب کاربری ندارد؟
  • کشورهایی با ماهرترین نیروی کار
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • صنعتگران به هوشمندسازی حمل‌ونقل دوچرخه‌ای شهر مشهد کمک کنند
  • جهان در موقعیت حساسی قرار دارد/ عملیات وعده صادق در طول تاریخ ایران بی‌نظیر است
  • درخواست تسهیلات طرح پذیرنده ملی هم آنلاین شد
  • گشتی در اقتصاد جهان | افزایش سود سامسونگ با هوش مصنوعی