Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، سعید نیکوخصلت در آستانه برگزاری نخستین همایش شهر هوشمند  گفت: در دنیای کنونی، تمامی شهرهای موفق جهان در عملکرد خود مسائل زیست محیطی و شهر هوشمند را مد نظر قرار می دهند.

نیکوخصلت با اشاره به مزایای شهر هوشمند، اظهار داشت: کمک برای حفظ محیط زیست، صرفه جویی در زمان، محافظت از انرژی های فسیلی و منابع طبیعی ، سرعت بخشیدن به انجام امور، کاهش تصادفات جاده ای، کاهش ترافیک و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..از جمله مزایای شهر هوشمند است.

وی با تاکید بر اینکه شهر هوشمند در راستای اشتغالزایی و کارآفرینی نیز می تواند مثمرثمر باشد، افزود: بدین ترتیب ارتباطات و زبان بین المللی شهر نیز  افزایش یافته و می تواند فرصت های شغلی جدید ایجاد کند. این عضو شورای شهر تبریز شهر هوشمند را راهکاری جهت تسریع در امور شهروندان عنوان کرده و گفت: شهر هوشمند می تواند یک مدیریت و پنجره واحد شهری باشد تا شهروند بتواند از طریق یک وب سایت تمام مشکلات خود از قبیل مخابرات، برق، کسب پروانه ، ثبت نام ها، امور بانکی و... را انجام دهد.

نیکوخصلت به نقش شهر هوشمند در امور مختلف شهری اشاره کرده و اظهار داشت: در مواردی همچون دیزاین شهری و زیباسازی ، مدیریت حمل و نقل درون شهری و اتوبوس ها، مدیریت پسماند ها و... می توان از این فناوری بهره گرفت چرا که شهر هوشمند به طور کلی در مباحث مختلفی می تواند ورود کرده و آمار دقیق تری ارائه دهد. وی با تاکید بر لزوم رفتن به سمت شهر هوشمند، گفت: دیر یا زود بالاخره مجبوریم خود را با استانداردهای بین المللی تطبیق دهیم و در این زمینه هر قدر سریع تر شهر هوشمند ایجاد شود به همان میزان هزینه های کمتری را از دست می دهیم. نائب رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تبریز با اشاره به آماده سازی شهرداری برای شهر هوشمند، تصریح کرد: در واقع سیر پیشرفت های تکنولوژی و تغییرات جهانی موجب می شود به این سمت حرکت کنیم؛ در این بین شهرداری تبریز نیز می تواند به این سمت حرکت کند به شرطی که همه خواستار این موضوع باشیم و عزمی واحد وجود داشته باشد .

نیکوخصلت خاطرنشان کرد: در این بین شهروندان نیز نقش مهمی دارند چرا که این یک رویکرد تیمی است که همه اعم از شورای شهر، دولت، مدیران شهری، نسل آینده و... در این موفقیت سهیم هستند.

وی مطالبه گری و پیگیری شهروندان را راهکاری برای تسریع در ایجاد شهر هوشمند دانسته و افزود: مردمی که علاقمند به تغییر باشند می توانند جامعه خود را تغییر دهند که در این موضوع هم شهروندان باید به تسهیل ارتباطات و  افکار جدید احترام گذاشته و از این رویکرد استقبال کنند.  

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جهان زیست محیطی شورای شهر محیط زیست مد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۲۰۱۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا طاهری با اشاره به برگزاری جلسه بررسی مشکلات و معظلات رودخانه کن با حضور معاون این اداره کل، نمایندگان کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر، اداره کل محیط زیست استان تهران، شرکت آب منطقه ای تهران، شهرداری های مناطق ٥، ٩، ١٨، ٢١، ٢٢ گفت: رودخانه کن بزرگترین رودخانه ورودی شهر تهران است و از منظر محیط زیستی و گردشگردی از اهمیت ویژه ای برخوردار است که با گسترش محیط شهری، افزایش نفوس و کاهش نزولات جوی و بهره برداری های غیر اصولی صورت گرفته معضلات فراوارنی را به‌وجود آورد است.

وی به بخشی از معضلات این رودخانه اشاره و تصریح کرد: تخلیه نخاله و پسماند، ورود فاضلاب های بهداشتی و صنعتی، نبود ایمنی مناسب در حریم و بستر رودخانه و … از جمله موضوعات مطرح و بررسی شده در این جلسه بود.

رئیس اداره پایش اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران مطرح کرد: پس از تبادل نظر و تشریح مشکلات و اقدامات صورت گرفته در بخش های مختلف، مقرر شد ماتریس وظایفی برای همه دستگاه های متولی تنظیم شود و همچنین همکاری هایی فی مابین در خصوص رفع معضلات مربوط به رودخانه کن تقویت شود.

کد خبر 6093949

دیگر خبرها

  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • بررسی و تصویب ۱۴ طرح در کارگروه امور زیربنایی آذربایجان‌غربی
  • رشد اقتصادی شهرها در گرو پتانسیل کارآفرینی
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • آغاز اجرای طرح پاکسازی طبیعت در استان مرکزی
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • موفقیت شورا و شهرداری در کاهش آسیب‌های شهری هنگام وقوع بارندگی
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر