Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس گروه علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات جایزه مصطفی (ص) گفت: سامانه هوشمند «تشخیص کووید ۱۹ آی مد» به مراکز درمانی و تحقیقاتی دنیا به صورت رایگان عرضه خواهد شد. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از ستاد ارتباطات و اطلاع‌رسانی بنیاد مصطفی (ص)، حمیدرضا ربیعی، عضو گروه علمی هوش مصنوعی در سلامت سازمان جهانی بهداشت (WHO) و رئیس گروه علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات جایزه مصطفی (ص) در خصوص سامانه هوشمند «تشخیص کووید ۱۹ آی مد» گفت: روش‌های مختلفی برای تشخیص کووید ۱۹ وجود دارد؛ اما یکی از بهترین روش‌ها که دقت بالایی دارد، استفاده از تصاویر سی‌تی اسکن قفسه سینه توسط پزشک متخصص است و تاکنون چندین فعالیت در راستای استفاده از هوش مصنوعی جهت کمک به تشخیص این بیماری انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی در ادامه عنوان کرد: کشور چین از هوش مصنوعی برای تشخیص این بیماری استفاده کرده است و یک شرکت برخاسته از دانشگاه استفورد آمریکا نیز فعالیت‌هایی را در این زمینه انجام داده است. ما نیز با تمرکز بر روی کاربرد هوش مصنوعی در سی تی اسکن، با نوآوری سامانه‌ای را برای تشخیص سریع و با دقت کوید ۱۹ طراحی کرده ایم که قابلیت تخمین حجم ناحیه عفونی را نیز دارا است.
این سامانه در اختیار پزشکان و مراکز درمانی جهان قرار می‌گیرد
رئیس گروه علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات جایزه مصطفی (ص) همچنین افزود: سیستم‌هایی که در کشور چین یا آمریکا استفاده می‌شود، دقتی بالای ۹۰ درصد دارند. سامانه آی مد که حاصل نبوغ جوانان دانشمند ما است، با پیش پردازش نوآورانه بر روی تصاویر سی‌تی اسکن و استفاده از راهکار‌های توصیف پذیری در یادگیری ماشین، سامانه‌ای با دقت و حساسیت بالاتری را به وجود آورده است.   به گفته وی، سامانه‌ای که این تیم تحقیقاتی براساس هوش مصنوعی طراحی کرده است با نوآوری در پیش پردازش و پردازش تصاویردر شبکه‌های عمیق توصیف پذیر، توانسته است به صورت پایدار و در زمانی کمتر از یک دقیقه، نتایج خوب و با دقت و حساسیت بالای ۹۷ درصد را به دست آورد؛ علاوه بر این سامانه حجم نواحی عفونی را نیز محاسبه می‌کند. این سامانه به طور رایگان در اختیار پزشکان و مراکز درمانی جهان قرار می‌گیرد تا با توجه به تعداد زیاد بیماران بتواند به پزشکان در تشخیص این سریع و با دقت این بیماری کمک کند.
وی با بیان اینکه کووید ۱۹ در برخی از تصاویر در مراحل اولیه بیماری با چشم غیرقابل مشاهده است، تصریح کرد: از بیمارستان‌های مختلف، نمونه‌هایی را داشته‌ایم که امکان تشخیص این بیماری برای آن¬ها از مشاهده تصاویر وجود نداشته است، اما سامانه هوشمند آی مد باتوجه به طراحی مناسب آن توانسته است بیماری را در مراحل اولیه تشخیص دهد.
ربیعی در ادامه گفت: این سیستم با همکاری حسین قناعتی استاد رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران، گروه تحقیقاتی آی مد و همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران، اصفهان و کرمان انجام شده و مرکز رادیولوژی تهران و بیمارستان بقیه‌ الله نیز تصاویر ارزشمندی را برای طراحی سامانه به تیم ما ارائه داده اند. قطعا بدون وجود رادیولوژیست‌ها و پزشکان متخصص طراحی این سامانه غیر ممکن بود و امیدواریم این سامانه به عنوان یک دستیار هوشمند در اختیار رادیولوژیست‌ها و پزشکان در ساسر جهان قرار گیرد.
عرضه سامانه به کشور‌های دیگر
ربیعی با اشاره به اینکه در حال حاضر از کشور‌هایی مثل کانادا، رومانی و اندونزی درخواست‌هایی را برای استفاده از این محصول داشته‌ایم، گفت: استفاده از سامانه‌های پزشکی، نیازمند انجام یکسری تمهیدات قانونی، حقوقی و اخلاقی است که این اقدامات از هفته پیش در حال انجام است و به زودی ارسال این محصول به متقاضیان آغاز می‌شود؛ سامانه‌ای که توسط تیم تحقیقاتی ما طراحی شده است قابل نصب بر روی دستگاه‌های پکس بیمارستانی، دسکتاپ و وب است و هر سه نوع راهکار در دسترس است و از هفته آتی این سیستم در بیمارستان‌های یزد، قم، قزوین و تهران نصب و راه‌اندازی خواهد شد و برای عرضه سامانه به خارج از کشور نیز برنامه داریم.
آماده همکاری با کشور‌های اسلامی هستیم
ربیعی همچنین افزود: امیدواریم این سامانه هوشمند را به سرعت در اختیار کشور‌های اسلامی قرار دهیم و آماده تبادل علمی با کشور‌های اسلامی هستیم و مطالعات انجام شده برای تحقیقات بیشتر در اختیار این کشور‌ها قرار می‌گیرد.
رئیس کارگروه علم و فناوری اطلاعات و ارتباطات جایزه مصطفی (ص) گفت: مسلما یکی از مباحث مهم برای گسترش همکاری بین کشور‌های اسلامی، اطلاع‌رسانی است؛ بنیاد علم و فناوری مصطفی (ص) با شبکه گسترده‌ای که در کشور‌های اسلامی دارد می‌تواند ارتباط خوبی با آن‌ها برقرار کند و ما از این موضوع استقبال می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم این سامانه را در اسرع وقت در اختیار کشور‌های اسلامی قرار دهیم.
کرونا تا زمان تولید دارو و واکسن در کنار ماست
وی همچنین بیان کرد: در حال حاضر مهم‌ترین عامل، داشتن آرامش است و علاوه بر اینکه نباید ترس بالایی داشت، باید فاصله اجتماعی و نکات بهداشتی را رعایت کرد. اگر این مسائل رعایت شود ما از این بحران به یاری خداوند عبور خواهیم کرد و مسلما این ویروس تا زمان تولید دارو و واکسن در کنار ما هست و به احتمال زیاد در سال جاری هم این ویروس را در کنار خود خواهیم داشت که باید تدابیر لازم را برای مقابله با آن داشته باشیم و سبک زندگی جدید در دوران کرونایی را بپذیریم.  

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بنیاد علم و فناوری مصطفی ص تشخیص کرونا کشور های اسلامی سامانه هوشمند هوش مصنوعی سامانه ای کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۲۰۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین دور فروش خودرو‌های وارداتی در ۱۴۰۳ + زمان دقیق

خودرو‌های برقی فعلا در سامانه عمومی عرضه خواهد شد و سپس در سامانه مخصوص خودرو‌های برقی عرضه خواهد شد.

با شورای رقابت صحبت‌هایی داشته ایم تا عرضه خودرو‌های برقی تسهیل شود.

منبع: روزگار خودرو

tags # خودرو وارداتی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید (+لینک)
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • خبر ویژه برای متقاضیان خودرو‌های وارداتی؛ ثبت‌نام جدید وجود دارد؟
  • بهره‌برداری از بلندترین آسمان‌خراش مسکونی جهان در سال ۲۰۲۸
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • اولین دور فروش خودرو‌های وارداتی در ۱۴۰۳ + زمان دقیق
  • صنعتگران به هوشمندسازی حمل‌ونقل دوچرخه‌ای شهر مشهد کمک کنند
  • سامانه پیش‌بینی نقطه‌ای وضع هوا، قابل رقابت با نمونه‌های مشابه خارجی است
  • ضرورت تدوین کلان روندها برای طراحی آینده متناسب با زیست بوم ایران